09-01-07

Fien is tien...weken

FientjeOndertussen is dit rakkertje al 10 weken geworden. Het verschil met z'n aankomst, net voor het Kerstverlof, is al goed te merken. De streken minderen er zeker niet om, omgekeerd zelfs. Geen enkele bloempot staat nog veilig op het terras. Fientje doet er alles aan om zijn naam Terrier (terra= aarde) alle eer aan te doen. Alles wat niet te groot of te zwaar is, moet worden verplaatst naar zijn mand. Opgeruimd staat netjes waarschijnlijk! Aan speelgoed is er ook helemaal geen gebrek. Zo struikelen we regelmatig eens over een eend (plastiekvorm) en liggen hier in huis al meer beenderen dan op't kerkhof. De belletjes en de piepertjes klinken ook bij regelmatige tijdstip door de woonkamer. Het signaal dat " The beast" is wakker geworden en daarna heel schattig met haar puppy-oogjes om de nodige aandacht komt vragen. Kort samengevat, alles draait om Fientje, het is van 's morgens tot 's avonds Fientje van hier... en Fientje van ginder, onze dagen zijn rijk gevuld en na enkele weken kunnen we deze deugniet al helemaal niet meer missen.

16:35 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hahaha Je verhaal klinkt bekend in de oren. Onze hond is intussen al anderhalf jaar, maar in het begin was bij ons ook niks veilig. Rondslingerende schoenen, badmatten, onderbroeken aan de waslijn... Alles moest eraan geloven. De onze had een pluchen aap met "piepkussentjes" in zijn ledematen. Een hele dag lang hoorden we gepiep. Tot de aap finaal versleten was: piepkussentjes eruit, pluche overal en in alle hoeken van de kamer ledematen. Nu onze hond volwassen is, hebben we een jonge kat in huis gehaald, en zo begint alles weer van voor af aan :-)

Gepost door: Enid | 09-01-07

Herkenbaar verhaal! Onze Tidou had ook die streken als hij nog pup was, maar nu is hij al 1.5j oud en hij heeft nog wel deugenieten streekjes, maar dat valt goed mee. Binnen doet hij niks, maar owee; als hij zomers eens alleen wat langer buiten moet vertoeven! Dan is onze tuin één en al graafkuil!
Groetjes en succes!

Gepost door: Kristel | 10-01-07

Even om te zeggen dat ik op mijn blog een link heb gelegt naar jouw blogje hier!

Gepost door: kristel | 10-01-07

Hoe is het gegaan met de eerste schooldag van Fientje?

Gepost door: Kristel | 13-01-07

Hoi Fientje,
En een reactie op jouw berichtje op mijn blog: Leuk te horen dat jij storm leuk vindt. Ik persoonlijk ben ook gek op wind, maar mijn vrouwtje is er niet zo dol op. Ik vind het ook leuk dat de wind mijn oren doet flapperen, ik word er altijd wild van, maar mijn vrouwtje is dus eerder een schijtebroek als het op omwaaiende bomen aankomt...
Groetjes van Erkan!

Gepost door: Enid | 14-01-07

De commentaren zijn gesloten.