25-01-07

Een mooie dag uit het leven van Fientje!

kerkomVandaag heb ik, het vrouwelijk baasje van Fientje, een half dagje verlof. In Brussel scheen het zonnetje, maar eens voorbij Leuven was het terug erwtensoep! Geen erg, goed ingepakt trok ik er met Fientje op uit. Ze is altijd goedgezind als we haar bandje aandoen, ze weet precies al goed dat we dan gaan wandelen. Sinds kort heeft men niet ver van ons huisje, een mooi stukje natuur toegankelijk gemaakt. Fientje ruikt hier vanalles en is in de zevende hemel. Er grenst ook een stukje bos aan. Ik heb een aantal fazanten en wilde konijnen gezien, ben benieuwd wat ze gaat doen als ze wat groter is! We gaan het zeker niet aanmoedigen om achter het wild te crossen, maar het zit nu eenmaal in haar bloed. Ze heeft een hele goede neus! Ik durf nog niet te ver wandelen, Fientje zou het wel willen, maar dat is niet goed voor de pootjes, een hond blijft je immers volgen, ook al kan hij niet meer! Moe maar voldaan keren we terug naar ons huisje. Ik dacht ze gaat onmiddellijk een dutje doen, maar eerst nog pakkertje spelen met Noortje, onze siamese poes. Na een tijdje valt Fientje dan toch in slaap. Ik nestel me in de zetel met de poes op de schoot en kijk naar “Roman Holiday”, een klassieker met Audrey Hepburn en Gregory Peck. Mijn man en ik hebben beiden een Vespa en in deze film zie je Audrey en Gregory rondtuffen in Rome op een mooi exemplaar. Als baasje terug van werken komt, wordt Fientje wakker en vraagt weer al onze aandacht. Vanavond gaat ze samen met baasje naar de puppyklas. Ik denk dat ze vannacht zalige dromen zal hebben!

20:57 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het is toch leuk eh, zo een puppyoefke in huis hebben. En groot gelijk heb je, nog niet te ver wandelen met een puppy! Beter wachten voor langere afstanden tot ze groter zijn.
Groetjes

Gepost door: Kristel | 25-01-07

Wat kan een hondenleventje toch mooi zijn, nietwaar? als ik dit lees, krijg ik bijna heimwee naar de tijd toen onze Erkan nog een puppy was. Bijna, want dat plassen in huis, dat gaan lopen met de was op de wasdraad en dat "ik kan nog niet goed luisteren" hoeft voor mij even niet meer :-)

Gepost door: Enid | 26-01-07

De commentaren zijn gesloten.