06-02-07

Wat een weekend!

fientjeWas me dat een vermoeiend maar plezant weekend! Zaterdagmorgen gaan wandelen met het baasje en namiddag moest ik overal mee naar toe met de wagen, van hot naar her! Ik moest soms in de wagen blijven wachten en dat vond ik niet fijn! Vlug nog even op bezoek bij mijn nichtjes de whippets en 's avonds kon ik eindelijk uitrusten! Ik probeer altijd mijn baasjes gezelschap te houden in de sofa, maar om de een of andere reden duwen ze me altijd terug naar beneden, op de grond! Ik snap het niet, hebben ze niet graag dat ik dicht bij hun ben! Noortje de poes mag wel op de schoot zitten! Nu ja, ik lig dan wel gezellig op een warme deken aan hun voeten, dus ik heb niet echt te klagen!

Zondagvoormiddag : time to go to school! Yes! Ik zag al mijn vriendjes terug en nog een paar nieuwe puppies. Baasje is altijd fier op mij : ik mag bijna alles voordoen van de juffrouw. En na de les : socializen in de kantine. Dat is pas fun : ik vertel al wie het horen wil wat ik geleerd heb.

Namiddag gaan we op familiebezoek. Het zonnetje is van de partij dus eerst een flinke wandeling met mijn vriendjes. Ik mag lekker los lopen en zij moeten aan de lijn. Ik begrijp het niet goed, het is zo fijn om vrij rond te lopen en overaal aan te snuffelen! Terwijl mijn baasjes weer aan tafel zitten, amuseer ik me met mijn vriendjes, pakkertje spelen. Dan is het tijd om naar de andere familie te gaan. Daar zijn geen hondjes maar wel kinderen om mee te spelen. Ook fijn! Oef, eindelijk thuis, zonder tegenstribbelen leg ik me op mijn dekentje en doezel langzaam in. Sweet dreams!

18:59 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dat is het leven hé, Fientje. Je beschreef net mijn ideale dag! Geniet er maar van (misschien vandaag nog in de sneeuw spelen?)!

Gepost door: Erkan | 07-02-07

De commentaren zijn gesloten.