27-03-07

Allemaal beestjes...

P3150024In het weekend heb ik ongewenst bezoek gehad : kleine, zwarte beestjes die me kietelden zaten in m'n vacht. De baasjes waren in paniek. Ze droegen me naar buiten en begonnen als bezetenen aan mijn vacht te plukken! Iedere keer als ze zo'n beestje te pakken hadden, waren ze content. Toen ik niets meer voelde kriebelen, brachten ze me naar de badkamer. Anders jagen ze me altijd uit de douche, nu moest ik er in! Eerst deed het een beetje raar, al dat water, maar het beviel me wel, een zachte, warme straal masseerde m'n babyvelletje. Baasje smeerde een vreemde geur over me en alles begon te schuimen, dan goed spoelen en tenslotte werd ik droog gewreven. Ik werd nog even aangevallen door de föhn en toe was het gedaan. Amaai, daar wordt een hond moe van! Al mijn dekentjes en het kussen uit mijn mand waren verdwenen, maar voor 1 keer mocht ik lekker maffen in de sofa! Ik ga die beestjes nog eens uitnodigen, dan mag ik misschien opnieuw in de douche en in de zetel!

21:35 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ja Foxke we zijn er vroeg bij, maar met zoveel liefde kan ik begrijpen dat je ze nogeens zal uitnodigen, knuffeltje viv

Gepost door: viv | 27-03-07

Hihihi, ik vrees dat je baasjes er alles aan zullen doen om die zwarte beestjes in de toekomst weg te houden... Dat doet er mij aan denken: Frontline kopen :-)

Gepost door: Enid | 28-03-07

Zwarte beestjes? Zo lief zijn die vieze vlooien niet soms kan je er allergische reactie op krijgen als ze gaan bijten en dat is niet zo leuk. Met een pipetje Spoton van Frontline is het zo voorkomen dan ben je 3 maand vlooien vrij en 1 maand gespaard van die vieze vampiers van teken want die zullen de baasjes ook niet graag zien komen.

Gepost door: Monique | 30-03-07

De commentaren zijn gesloten.