14-05-07

Terug van weggeweest

P5140001

Hé hé, lang geleden! Dat komt omdat vrouwelijk baasje een maand geleden een ongeval gehad heeft met haar ding op 2 wielen (Vespa). Ze is een week weggeweest, ik denk in het ziekenhuis en ze is nu nog altijd thuis. Ik vind dat natuurlijk super, maar ik wens toch dat ze snel terug de ouwe zal zijn, dan kunnen we weer mooie, lange wandelingen maken.

Ondertussen gaat mijn leven z'n gewone gangetje, ik leer van alles bij en het leven lacht me toe! Iedere week ga ik naar de hondenschool en doe m'n best voor baasje. Ook het vrouwtje leert me vanalles, ze heeft nu veel tijd voor me. Een paar weken geleden heeft ze me geleerd om eerst "af" te gaan voor ze m'n speeltje gooide. Ik had dat snel in de mot, maar heb een tijdje gedaan alsof ik het niet begreep! Anders was de fun er te snel af!

En omdat ik overal graag mee naar toe ga, neem ik regelmatig plaats op de Vespa. Jaja, ik ben met mijn tijd mee! De baasjes vinden het super maar zijn een beetje bezorgd over mijn oogjes (de wind maakt traantjes). Daarom hebben ze me nu een bril gekocht, je leest het goed, een bril! Ik weet nog niet of ik dat ding ga accepteren, eerst afwachten wat de beloning is! Voordeel is natuurlijk dat ik overal mee naar toe mag. Ik word daar wel moe van, maar de avonden en nachten dienen om te maffen. Laat de zomer maar beginnen!

11:47 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Fientje, Mijn vrouwtje en ik hebben zelfs meer dan één minuutje tijd om even bij onze medebloggers te komen kijken! Wat wij ons afvroegen: wanneer krijgen we een foto te zien van jou met je bril op? Groot gelijk trouwens dat je een bril draagt op de brommer: mijn vrouwtje heeft ooit eens een zandkorreltje in haar oog gekregen door met de brommer te rijden en ze is naar het ziekenhuis gemoeten, waar ze dat korreltje, dat inmiddels aan de binnenkant van haar ooglid zat, eruit hebben moeten veilen. Echt écht waar. Sindsdien draagt ze ook een bril als ze gaat rijden...

Gepost door: Erkan | 16-05-07

De commentaren zijn gesloten.