24-05-07

Birds!

DSCN1118

Ik ben gek op vogels, maar ze vliegen altijd weg als ik ze van naderbij wil bestuderen! Ik was dus in m'n nopjes toen de baasjes vorige zaterdag naar een plekje

Vinne

 

trokken waar het stikt van de vogels! Ik mocht mee gaan naar "Het Vinne" in Zoutleeuw. We waren er al vroeg in de morgen, naar het schijnt maken ze dan het meeste van hun oren (de vogels niet te verstaan!). Ik moest wel veel aan de lijn lopen, waarschijnlijk komt dit omdat ik thuis in het veld iedere vogel achterna loop. Maar aan de lijn lopen valt mee met zo'n ding dat je een paar meter speling geeft. Goed dat de baasjes hun laarzen aan hadden, zo konden ze samen met mij door de diepe plassen waden.

plassen

 Ik heb ook nog een nieuw vriendje in de natuur ontdekt : het kwaakt ontzettend luid en het springt weg als je dichterbij komt, een kikker.

kikker

 Toen we voorbij de schapen in de wei kwamen, moest ik plots weer aan de lijn.

schapen

 

 Ik begreep het niet, ik wou alleen maar even goeiedag zeggen! Weet je wat baasje gedaan heeft : me in het natte water gegooid om te kijken of ik wel kon zwemmen! Nu ik moet zeggen, ik hou wel van water, maar zo'n grote plas, daar ga ik toch niet uit eigen beweging inspringen. En ze stonden daar alletwee te lachen aan de kant, en verwonderd dat mijn kopje niet onder water ging! Natuurlijk probeer ik dat boven water te houden, ik wil niet verzuipen hoor! 't Is hun vergeven, ze bezorgen me ook veel plezier die twee. Ik denk dat het een voorbereiding is op wat komen gaat : een weekendje zee! Ze zijn verrukt maar ik weet niet wat ik me me moet voorstellen met de zee. Ik laat het jullie weten als ik terug ben. Dit weekend ga ik back to my roots. We brengen een bezoekje aan mijn kennel. Dat wordt weer dikke fun!

13:55 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dag Fientje,
Jij hebt er blijkbaar een leuk dagje gehad in Zoutleeuw, het ziet er allesins tocht wel leuk uit hoor. En wees gerust, dat zee'tje... Dat word superleuk!

Gepost door: Kristel | 27-05-07

Dat moet dikke pret geweest zijn, daar met al die vogels en schapen en kikkers! En zwemmen is idd leuk, wacht maar tot jullie aan zee zijn! Hopelijk is het dan mooi weer!

Gepost door: Erkan | 29-05-07

De commentaren zijn gesloten.