30-05-07

My roots!

DSCN1139 (2)

Vorige zaterdag gingen we dus op bezoek bij mijn ouders. Wat een blij weerzien : mijn mama en papa waren er en nog een broertje. Ik heb lekker geravot met hem, wat een tof broer! De andere broertjes zijn bij andere mensen, ene is zelfs terecht gekomen op Ile de la Reunion, helemaal met het vliegtuig er naar toe! Minder plezant was de toillettage die me te beurt viel! Gelukkig waren de baasjes erbij want die meneer met schaar en tondeuse vertrouwde ik voor geen haar! De baasjes waren verrukt, ik vond dat het jeukte, al die haartjes. Soit, ik gun hun dat pleziertje, als het maar niet te vaak gebeurt! Maandag de hele dag op sjok met vrouwtje, op een luxe achterzetel in de wagen van onze buurjongen. Baasje reed met de Vespa en omdat vrouwtje nog niet helemaal hersteld is, volgden wij met de wagen. Helemaal tot Durbuy. Zo'n 20 vespa's en iedereen deed lief tegen me. Ik had het alleen moeilijk toen ze allemaal gingen lunchen en ik moest plaatsnemen onder tafel! Het rook heerlijk, maar denk je dat ik een stukje kreeg ... no way! Gelukkig had vrouwtje lekkere hondenkoekjes mee! In Durbuy zag ik een grote rivier, de Ourthe. Baasjes komen eens terug als het warm is, dan gaan we zwemmen. Allez, dat hopen ze toch!!!

We tellen af voor het weekend aan zee. Verslag volgt later! See you next time!

14:06 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Fientje, Kenden je ouders en je broertje je nog? Moet een leuk weerzien geweest zijn. Erkan is onlangs een zusje van hem tegengekomen, maar ze herkenden elkaar niet meer :-)
Nog twee dagen en het weekend begint! Pak je weekendtas maar al in!
We zouden die dubbels van jullie brochures over Limburg dolgraag hebben! Wat vriendelijk trouwens! Je kunt me mailen via de knop op mijn blog, en dan stuur ik je via mail ons adres toe! En wij zullen vanzelfsprekend de verzendingskosten terugbetalen. Alvast heel hartelijk bedankt!

Gepost door: enid | 30-05-07

Hallo.. Leuk hondje, jullie Fientje.. groetjes en tot blogs.

Gepost door: Chris | 31-05-07

De commentaren zijn gesloten.