08-06-07

Lang leve de zee!

cool!He he, eindelijk even tijd om jullie op de hoogte te brengen van mijn avontuur aan zee. Het was suuuuuuuuuuuuuper!

Mijn baasjes hadden een leuke studio gehuurd en er was een balkon waar ik kon gaan piepen en een lift, dat was plezant! Ik rook onmiddellijk een speciale geur toen we voor de eerste maal naar buiten gingen : de zee riep me! En meeuwen, mensen mensen, ik heb nog nooit zoveel vogels bij elkaar gezien! Het waren wel deugnieten : ze bleven mooi stil zitten, tot ik een paar meter verwijderd was, dan vlogen ze snel omhoog.

Eerst was ik een beetje twijfelachtig wat de zee betreft, niet dat ik bang was hoor, maar ik wou toch eerst zeker zijn dat de kwaliteit van het water OK was! Dus toen die rare golven me zo maar wilden overspoelen, ging ik toch even achteruit! Toen de baasjes zelf in het water gingen en dan ook nog mijn favoriete bal erin gooiden, was ik niet meer te houden! Fientje in actieLekker verfrissend maar wel een zout smaakje!

We hebben verder nog gewandeld in het natuurreservaat De Westhoek in De Panne en in het binnenland, onder andere langs de Ijzer.wandeling langs de Ijzer

Samen met de baasjes op vakantie is leuk, we sliepen in dezelfde kamer, eerst lag ik braaf in mijn mandje, maar toen ik 's nachts wakker werd, ben ik toch even bij hen gekropen, dat kan ik thuis niet!

Ik zou zeggen : nog meer van dat!

14:08 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ha! Dat zal wel super geweest zijn! Het weer dan ook geweldig mee! Jaja, de zee, ik moest er in het begin ook niet veel van hebben, maar toen ik er eenmaal de geneugten van had geproefd (niet letterlijk, want idd veel te zout), was ik niet meer te houden! En dus toch in De Panne gaan wandelen? Prachtig hé?

Gepost door: Erkan | 08-06-07

Je merkt dat je je super geamuseerd hebt hoor! Fantastich gewoon de zee eh! Ik ben kei-jaloers op jou jong... Ik ga aan mijn baasjes hun kop zagen om ook nog is naar zee te gaan, veel te lang geleden is dat! Grappipge zomerfoto van jou aan de kust! Je zou hem moeten inzenden voor de vakantiefotowedstrijd van de Woef! Pootje, Tidou.

Gepost door: Tidou | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.