22-06-07

Goeie vooruitzichten!

Het baasje is terug aan het werk, 't is te zeggen, toch af en toe. Dus af en toe is ze nog bij mij. De dag dat ze werkt, komt ander baasje regelmatig langs. Ik heb dus niet te klagen! We maken regelmatig mooie, lange, avontuurlijke wandelingen en ik ga nog altijd naar school. De baasjes hebben weer iets nieuws uitgevonden : ze hebben een mand op de nieuwe vespa gemonteerd. Zo kan ik overal mee naar toe als ze zin hebben om een ritje te doen. Gisteren gingen ze zelfs zo naar de hondenschool, ik was blij dat er nog niet veel volk was, anders zagen mijn vriendjes mij zitten! Eigenlijk moet ik niet beschaamd zijn, de baasjes doen er alles aan om zo veel mogelijk samen te doen!

Ik heb iets horen waaien ivm de vakantieplannen : ze hebben een hondvriendelijk appartement gehuurd in Oostenrijk. Joepie! Naar het schijnt zijn er daar veel hoge bergen en beekjes. Nog even wachten tot augustus en dan zijn we de pist in.

Dinsdag heb ik een meterslange lekkere stok gekregen van baasje, het doet me denken aan de smakelijke varkensoren. Wel niet makkelijk om te begraven! En ik heb een nieuwe eet- en drinkbak gekregen, eentje die ik niet meer kan omver gooien! De baasjes apprecierden dat precies niet! Ik kan er ook niet meer in bijten, véél te hard! Ook mijn geliefkoosde gieter is van het terras verdwenen, ik had er gaatjes in gebeten zodat de baasjes nog beter de plantjes konden begieten, ze waren er echter niet tevreden mee!

Mijn fokker staat in het maandblad Nest! Zo fier als een gieter! Op de foto staat hij samen met 2 makkers van mij, misschien is eentje ervan mijn papa, ik kan het niet zo goed zien, ze lijken allemaal op elkaar.

Voilà, jullie zijn weer op de hoogte van mijn avonturen en plannen. Tot de volgende keer!

11:45 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Fientje, weer in blogland verschenen? Het was even geleden hé! Wat een leuke dingen heb jij allemaal gekregen zeg! Lijkt jouw bot op dat van mij? Je moet maar eens op mijn blog komen kijken om te zien hoe dat eruit ziet... En leuke vakantieplannen! Mijn vrouwtje voelde meteen een steek van jaloezie toen ze las dat je naar Oostenrijk gaat. Zet naderhand maar lekker veel foto's op je blog, dan zal ze helemààl groen uitslaan! :-)

Gepost door: Erkan | 22-06-07

Wat ben jij toch een gelukzakje zeg! Met je baasjes mee naar Oostenrijk! Ik wil daar ook naartoe maar tot nu toe kiest het baasje hier altijd voor la douce France... Pas op, je hoort me niet klagen, da's daar ook heel tof voor hondjes, hoor. Maar het vrouwtje en ik zagen nu al zolang voor Oostenrijk... Baasje zei: "mss volgend jaar!" Wij blijven zagen hoor! Toon ons maar heel veel foto's van daar! En oja, leuke foto op de vespa!

Gepost door: Tidou | 23-06-07

De commentaren zijn gesloten.