22-06-07

Goeie vooruitzichten!

Het baasje is terug aan het werk, 't is te zeggen, toch af en toe. Dus af en toe is ze nog bij mij. De dag dat ze werkt, komt ander baasje regelmatig langs. Ik heb dus niet te klagen! We maken regelmatig mooie, lange, avontuurlijke wandelingen en ik ga nog altijd naar school. De baasjes hebben weer iets nieuws uitgevonden : ze hebben een mand op de nieuwe vespa gemonteerd. Zo kan ik overal mee naar toe als ze zin hebben om een ritje te doen. Gisteren gingen ze zelfs zo naar de hondenschool, ik was blij dat er nog niet veel volk was, anders zagen mijn vriendjes mij zitten! Eigenlijk moet ik niet beschaamd zijn, de baasjes doen er alles aan om zo veel mogelijk samen te doen!

Ik heb iets horen waaien ivm de vakantieplannen : ze hebben een hondvriendelijk appartement gehuurd in Oostenrijk. Joepie! Naar het schijnt zijn er daar veel hoge bergen en beekjes. Nog even wachten tot augustus en dan zijn we de pist in.

Dinsdag heb ik een meterslange lekkere stok gekregen van baasje, het doet me denken aan de smakelijke varkensoren. Wel niet makkelijk om te begraven! En ik heb een nieuwe eet- en drinkbak gekregen, eentje die ik niet meer kan omver gooien! De baasjes apprecierden dat precies niet! Ik kan er ook niet meer in bijten, véél te hard! Ook mijn geliefkoosde gieter is van het terras verdwenen, ik had er gaatjes in gebeten zodat de baasjes nog beter de plantjes konden begieten, ze waren er echter niet tevreden mee!

Mijn fokker staat in het maandblad Nest! Zo fier als een gieter! Op de foto staat hij samen met 2 makkers van mij, misschien is eentje ervan mijn papa, ik kan het niet zo goed zien, ze lijken allemaal op elkaar.

Voilà, jullie zijn weer op de hoogte van mijn avonturen en plannen. Tot de volgende keer!

11:45 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

08-06-07

Lang leve de zee!

cool!He he, eindelijk even tijd om jullie op de hoogte te brengen van mijn avontuur aan zee. Het was suuuuuuuuuuuuuper!

Mijn baasjes hadden een leuke studio gehuurd en er was een balkon waar ik kon gaan piepen en een lift, dat was plezant! Ik rook onmiddellijk een speciale geur toen we voor de eerste maal naar buiten gingen : de zee riep me! En meeuwen, mensen mensen, ik heb nog nooit zoveel vogels bij elkaar gezien! Het waren wel deugnieten : ze bleven mooi stil zitten, tot ik een paar meter verwijderd was, dan vlogen ze snel omhoog.

Eerst was ik een beetje twijfelachtig wat de zee betreft, niet dat ik bang was hoor, maar ik wou toch eerst zeker zijn dat de kwaliteit van het water OK was! Dus toen die rare golven me zo maar wilden overspoelen, ging ik toch even achteruit! Toen de baasjes zelf in het water gingen en dan ook nog mijn favoriete bal erin gooiden, was ik niet meer te houden! Fientje in actieLekker verfrissend maar wel een zout smaakje!

We hebben verder nog gewandeld in het natuurreservaat De Westhoek in De Panne en in het binnenland, onder andere langs de Ijzer.wandeling langs de Ijzer

Samen met de baasjes op vakantie is leuk, we sliepen in dezelfde kamer, eerst lag ik braaf in mijn mandje, maar toen ik 's nachts wakker werd, ben ik toch even bij hen gekropen, dat kan ik thuis niet!

Ik zou zeggen : nog meer van dat!

14:08 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |