26-09-07

Weer of geen weer... hier zijn we weer.

R1200R 011Amaai, wat is het weer lang geleden dat ik jullie nog op de hoogte hield van mijn avonturen!
Jammer genoeg is de vakantie voorbij en gaan de baasjes weer iedere dag werken. 's Morgens en 's avonds en ook nog tussendoor maken ze echter veel tijd voor mij en in het weekend doen we vanalles plezant.

Vorige zondag organiseerde mijn hondenschool een hondenwandeling. Dat was fijn! Ik had wel veel werk om alles te besnuffelen wat er te besnuffelen viel. Regelmatig maken we met ons drietjes een toerke met de vespa, ook plezant. Het begint wel friskes te worden achterop, misschien moeten ze me toch een truitje kopen!

Een tijdje geleden was het vrouwtje kwaad op me : ik had gespeeld met mijn eet- en drinkbak en ze waren kapotgevallen (van die porseleinen dingen omdat ik de plastieken had kapot gebeten en op de aluminiume was ik kwaad)! Ik vond ze wel mooi maar ik kon er toch ook niet aan doen dat ze niet meewerkten!R1200R 010

Ik heb ook examens ook school gedaan en ben geslaagd, wat dacht je! Nu zit in de B klas en vanaf zondag starten we met de voorbereiding op agility, wat dat ook moge zijn!

Gisteren kregen we een brief van mijn dierenarts, hij stopt met zijn praktijk. Jammer, want hij was nen toffe. Veel succes met je nieuwe job José!

20:49 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Foxke jij bent ook wel een deugeniet. Maar wel een flinke leerling. Nog een dik knuffeltje viv

Gepost door: viv | 26-09-07

Hoi Snuffelke.... Ik lees dat jij ook een prinsenleventje hebt daar bij je baasjes. Liefs van Kelly en vrouwke.

Gepost door: Chris | 28-09-07

De commentaren zijn gesloten.