08-10-07

Grenzeloos Wandelen in het Ourtal.


 

Wknd Burg-Reuland 6
Wat een mooi weekend hebben we weer achter de rug!
De baasjes hadden een weekendje geboekt in het Ourtal, daar waar België, Luxemburg en Duitsland samenkomen.
Fientje in de beek
Ik moest maar een uurtje en half in de wagen, dus dat viel mee! En warm dat het was! Gelukkig kwamen we veel water tegen : de rivier de Our en talrijke beekjes. Ik ben niet te houden als ik het water hoor stromen. Wknd Burg-Reuland 1 

De baasjes vonden het jammer dat er zo weinig restaurants waren waar ik binnen mocht, gelukkig had er eentje een veranda en daar kon ik zonder probleem mee onder de tafel. Ook in het hotel waar we sliepen mocht ik niet mee naar het ontbijt, we wisten dit wel, maar het was het enige hotel dat nog een kamer had en waar ik op de kamer mocht. Dus toen de baasjes gingen ontbijten, heb ik - ondanks het lekkere bot dat ze hadden achtergelaten - laten horen dat ik niet alleen wou blijven op een vreemde kamer. Gelukkig heeft een van de baasjes 's morgens nooit veel honger en was hij snel terug op de kamer.

Burg-Reuland

Het Ourtal is een waar wandelparadijs. De baasjes hadden een wandelkaart gekocht en je kon kiezen waar je wou starten, het aantal kilometers, langs het water, heuvelachtig, gemakkelijk, in open veld. Ik moet zeggen, ze kunnen dat goed, de 3 wandelingen die we deden waren piccobello.Wknd Burg-Reuland

Na de autorit viel ik moe maar voldaan in slaap in mijn mandje. Bedankt baasjes, voor het mooie weekend!

Koeien

21:19 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ben blij dat je terug in Blogland bent hoor! Je hebt er blijkbaar een heel mooi weekend opzitten! Het ziet er daar fantastich uit! Dat zou onze Tidou ook leuk vinden hoor! Het ziet er een paradijs uit voor wandelaars! Groetjes, Kristel. En oja, die foto van jou in het water, heel leuk hoor! En wat ben jij al een groot meisje geworden eh!

Gepost door: Kristel | 10-10-07

Ik ben blij dat je terug in Blogland bent hoor! En wat een superweekend blijk jij te hebben gehad. Het ziet er daar prachtig uit, dat zou onze Tidou ook leuk gevonden hebben. Inderdaad een paradijs voor wandelaars! Heel mooi! En die foto van jou in het water, heel tof! Je bent al een grote meid geworden eh! Groetjes, Kristel en berner sennen Tidou.

Gepost door: Kristel | 10-10-07

Prachtig wandelgebied Ja, aan de foto's te zien een prachtig wandelgebied. Mijn Mops Spike en Cavalier Kwispel zouden het daar, samen met de baasjes natuurlijk, zeker ook heerlijk vinden.

Gepost door: Linda | 10-10-07

De commentaren zijn gesloten.