22-04-08

Ode aan Erkan

Beste bloggertjes,

Ik ben er een tijdje niet geweest, mijn excuses. De baasjes hadden het te druk. En ik ben echt van mijn melk geweest! Mijn beste blogvriend Erkan is niet meer! Ja, jullie lezen het goed, Erkan is niet meer van deze wereld! Baasje had een vermoeden en toen ze de blog toch nog maar eens ging checken, kon ze haar tranen niet meer bedwingen. Door de steeds erger wordende epilepsie, besloten de baasjes om Erkan uit zijn lijden te verlossen. Een heel moedige maar moeilijke beslissing.

Door Erkan ben ik ook aan een meer bescheiden blogje begonnen en ter ere van Erkan zullen we doorgaan! Met dank aan Fonzie om ons op de hoogte te houden van de nieuwe gebeurtenissen ten huize Erkan.

Het ga je goed, lieve Erkan, daar in de hondenhemel en doe de groeten aan Britta, mijn voorganger. Ik heb haar nooit gekend, maar weet zeker dat ze altijd in het hartje van mijn baasjes zal zijn.

 

20:05 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

We hadden het ook al gelezen en vinden het héél erg dat Erkan nu in de hondenhemel woont. We zijn er zeker van dat heel wat mensen hem zullen missen. Erkan speel daar maar verder achter de regenboogbrug met alle andere hondenvriendjes

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 23-04-08

Dankjewel, Fientje, voor zo'n lieve ode aan mijn beste maat Erkan. Ik weet zeker dat hij het op prijs stelt dat hij niet zo snel vergeten zal worden! We missen hem hier verschrikkelijk - het vrouwtje moet bij het lezen van je postje alweer een traantje wegpinken - maar we weten ook dat hij het nu veel beter heeft, daar achter de regenboogbrug met alle andere diertjes. Ik ben er zeker van dat hij Britta intussen ontmoet heeft en dat ze samen blije herinneringen ophalen aan hun zalige leventje met ons. Dankjewel!

Gepost door: Fonzie | 23-04-08

wij vonden het ook zo triestig. Erkan was een goede blogvriend van ons.
Hij is nu samen met ons Woeffke en als die andere diertjes die ons zo lief waren.

Dikke knuffel Chaplin

Gepost door: viv | 23-04-08

De commentaren zijn gesloten.