08-06-08

Vespa weekend

Dit weekend was het weer een beetje vakantie. Samen  met de baasjes op Vespa weekend in Anseremme. Ik ging samen met het vrouwtje en nog een mevrouw met de wagen richting logies en baasje met de Vespa. We arriveerden aan een groot huis met leuke veranda en even later hoorde ik de motoren van de Vespa's. Zoveel mensen bij elkaar in 1 huis, dat had ik nog niet meegemaakt.

Leuk, vooral in de keuken! Het rook er heerlijk toen de spaghetti voor de eerste avond werd klaargemaakt. Af en toe viel er iets op de grond en stond ik klaar om het op te ruimen!

Een heerlijke nacht op het bed van de baasjes (dat mag ik thuis niet!) en 's morgens de heerlijke geur van croissants, chocoladekoeken, spek en eieren, broodjes ... jamie jamie! Zaterdag gingen het vrouwtje en ik mee met de Vespa. 160 km op de Vespa richting de kronkelende Semois. 's Middags pauze in een Italiaans restaurant en 's avonds was ik weer van de partij. Gezellig op het terras rond de barbecue. Heerlijk! Er werd heel wat afgelachen en plezier gemaakt maar op het einde werd ik toch wel heel moe en was ik blij toen de baasjes me op de schoot namen om een dutje te doen! Na een lange dag gingen we eindelijk naar bed.

Zondag terug met de auto huiswaarts en 's avonds nog op bezoek bij Lou, een van mijn vriendinnen in het dorp. De baasjes maken afspraken om Lou mee wandelen te nemen als haar baasjes op vakantie gaan in juli, dat wordt ravotten!

En nu ben ik moe, platte rust.

(voor foto's http://foto.telenet.be/7747954213

23:10 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ah daar is Fientje weer! Jij hebt blijkbaar echt een leuk weekend gehad! Ik denk niet dat er heel veel honden zijn die lekker mee mogen op de Vespa! Mijn baasjes hebben gezegd dat ze ons nieuwe hondje willen leren om mee te rijden in een mandje op de fiets. Handige tips zijn welkom ;-)

Gepost door: Fonzie | 09-06-08

De commentaren zijn gesloten.