21-08-11

Vakantie!

Baasjes hadden een weekje vakantie en ik zal het geweten hebben!

Maandag hondenwandeling in Zoutleeuw, veel vriendjes en een mooie wandeling. Er was ook een demonstratie schapendrijven van de border collies, kan ik ook maar ik hou het stil, anders kopen de baasjes binnenkort schapen!

foto 076.jpg

De rest van de week lekker rusten thuis en af en toe baasje helpen in de tuin, ik zorg ervoor dat de gaatjes in de tuin van de muisjes open blijven! Een goede verluchting van het gazon is belangrijk!

Af en toe eens mee gaan shoppen met de baasjes en zaterdag was het weer prijs : op stap in Nederlands Limburg, Slenaken. Het lijkt erg op mijn geliefde Voerstreek. Het was erg warm maar het water van de Gulp en de mooie bossen zorgden geregeld voor afkoeling. Het terras bij Moeder de Gans was ook de max : er liepen van de gekke kippen rond die nogal tam waren en mij goeiedag kwamen zeggen. Ik heb er eentje eens goed geknuffeld maar baasje was precies nie goedgezind! Begrijpe wie begrijpe kan!

Vandaag is het zondag en dus rustdag, de baasjes proberen me uit mijn mand te krijgen maar ik gebaar van kromme haas! Zolang ze hun schoenen niet aantrekken, blijf ik lekker liggen in mijn mand, anders krijg ik nog stress!

Verder nog een droevige meededeling : mijn vriend Billy de kat is niet meer! Ik ken hem wel niet zo goed maar hij maakt deel uit van de familie. Maaike en familie, sterkte!

10:42 Gepost door Fientje de ondeugende Fox | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.