09-08-11

Lang geleden!

Op algemeen verzoek! Ik weet het, het is té lang geleden dat ik nog een bericht gepost heb! Je kent dat wel, altijd druk, druk, druk.

Vorig weekend was het de jaarlijkse fox day in Falaën, veel soortgenootjes (ook met krullekes!) en veel fun. In het water springen, wild opsporen en lekker buffet (wel voor de baasjes, maar af en toe valt er toch iets naast de tafel!) We zijn nog een dagje langer gebleven in de mooie Ardennen, een mooie B&B in Falmagne en zondag een super toffe wandeling vanuit Hastière. Blijkbaar kwamen mijn baasjes hier vroeger veel, ik was er nog nooit geweest maar ik vond het superleuk! Eerst langs de Maas wandelen en dan het bos in langs een superleuk beekje met watervallekes. De baasjes gooiden veel stokken en stenen. Toen we uit het bos kwamen, kon ik mijn oefeningen van de dag ervoor dadelijk in de praktijk omzetten : een hol van 1 of ander vreemd beest. foto 056.jpg

Ik kon er maar net in en moest achterwaarts terug naar buiten! De baasjes vonden dat ik toen heel vuil was (ik vond het lekker!), maar na een zwempartijtje in de Maas was ik terug helemaal proper. Nog een paar terrasjes gedaan en een ijsje gaan eten op de Citadel van Namen (ik niet hé!) en toen terug naar huis.

Moe maar voldaan plofte ik neer in mijn mandje, dromend van al mijn avonturen!

Tot de volgende,

Fientje

foto 067.jpg

15:56 Gepost door Fientje de ondeugende Fox in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |